MENU SUGGESTIONS

MENU SUGGESTIONS

Our menu suggestions are valid from 10 persons per menu. Preorder desired.

3-course meal

Cauliflower Soup with Chorizo and sunflower seeds
*
Fjord salmon on spinach with dill cream and parsley potatoes
or
Viennese Cutlet (veal) with mixed salad and french fries
*
Tiramisu
€  25,00

4-course meal

Salmon tartare with caviar on pumpernickel
*
Oxtail soup with Chester rod
*
Monkfish with saffron sauce with seasonal vegetables and Himalayan Basmati rice
or
Rump steak with fresh shaved horseradish, garlic butter, green beans and roast potatoes
*
Mousse au chocolat on exotic fruit pulp mirror
€  39,50

© 2014 Restaurant Schifferbörse Hamburg

Mit der Nutzung dieser Seite stimmen sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Webseite sind auf "Cookies erlauben" gestellt, um Ihnen die bestmögliche Nutzerfreundlichkeit auf unserer Webseite zu gewährleisten. Wenn Sie die Webseite weiterhin verwenden, ohne Ihre Cookie-Einstellungen anzupassen, oder "Zustrimmen" klicken, stimmen Sie unseren Cookie-Einstellungen zu. Weitere Informationen erhalten Sie in unseren Datenschutzrichtlinien: http://www.schifferboerse-hamburg.de/datenschutz/

Schliessen